Gecontroleerde cleanroomomgeving voor nauwkeurige productieprocessen
Veilige en efficiënte cleanroominrichting voor gevoelige processen
Ergonomisch ontworpen cleanroomfaciliteiten voor optimale workflow

Cleanroom meubilair

Het produceren en installeren van cleanroom-meubilair vraagt om een andere aanpak dan bij een regulier lab. Wij hebben hiervoor de expertise in huis en we kunnen dit meubilair dankzij onze fabriek in Rotterdam in eigen huis produceren. Van een volkern sluisinrichting tot doorgeefkasten met een interlock-systeem, u kunt bij ons terecht.

SplusB lab is expert in

Planning

Onze gedreven collega’s van de afdeling Planning en inkoop stemmen dagelijks alle resources af op de klantvraag. Zo zorgen we ervoor dat we doen wat we beloven.

Toon meer
Projectmanagement

We geloven in korte lijnen en directe communicatie. We houden alles daarom graag in één hand. Onze gespecialiseerde projectmanager zorgt ervoor dat uw project met kennis van zaken in goede banen geleid wordt.

Toon meer
Fabriek

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

Toon meer
Machinale

Alle productie start in ons state-of-the-art machine park. Onze machinerie stelt ons in staat om grote volumes op efficiënte wijze te verwerken. Alle machines worden digitaal vanuit onze tekenkamer gevoed. Ons machinepark bestaat uit onder andere:

Toon meer
Installatie

Om de kwaliteit van onze inrichting te kunnen waarborgen, doen wij onze eigen monteurs de installatie met onze eigen monteurs. Tijdens de installatie worden de meubels aan de hand van goedgekeurde tekeningen opgebouwd, zodat de inrichting precies wordt zoals afgesproken.

Toon meer

Hoe werken wij

Een ruim 120-jarige geschiedenis bewijst dat wij een betrouwbare partij zijn voor onze klanten en dat we een prettig bedrijf zijn om voor te werken. Onze kundige medewerkers weten van aanpakken en hebben voor bijna elke uitdaging de juiste oplossing.

Na het adviestraject wordt uw opdracht met veel zorg en plezier uitgewerkt door onze projectafdeling. Onder leiding van een ervaren projectmanager zal het engineeringsteam zorgen voor zeer gedetailleerde tekeningen van elke zuurkast en labtafel in uw project. De projectmanager zal deze met u bespreken, zodat geen enkel onderdeel kan worden vergeten.

Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

Het meubilair wordt door onze vaste transporteur naar de locatie gebracht. Hij is volledig op de hoogte van de specifieke kenmerken van practicum- en laboratoriuminrichtingen. Verpakkings- en beschermingsmaterialen worden geretourneerd voor hergebruik.

De laatste belangrijke schakel zijn onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs. Zij zorgen voor een correcte montage en installatie van uw labinrichting, inclusief alle elektra- en mediavoorzieningen. Uw projectmanager zal een voor- en eindoplevering verzorgen, zodat u met een goed gevoel uw nieuwe laboratorium in gebruik kunt nemen.

Veelzijdige labwerkstations voor optimale efficiëntie in wetenschappelijke omgevingen