Practicummeubilair dat past bij de onderwijsvisie

Expert in BiNaSk-meubilair

Het is voor S+B een uitdaging om een innovatieve, inspirerende leer- en werkomgeving te ontwerpen die past bij de onderwijsvisie van de betreffende school.

Daarom werken de ontwerper, de fabrikant en de leverancier van S+B graag samen met de school om tot een optimale inrichting te komen. Of die nu modern en innovatief of juist een meer traditioneel karakter heeft.

Anders durven kijken, anders durven doen!

Science & Technology Lab

S+B realiseert inspirerende en innovatieve werk- en leeromgevingen waar zowel leerlingen als docenten zich volledig in hun element voelen.

Lees meer
BiNaSk-lokaalinrichting

S+B biedt talloze inrichtingsvarianten, zoals een klassikale opstelling met leerlingentafels die zijn voorzien van praktische 'servicetowers', de meer groepsgerichte Boemerangtafel en de Butterflytafel en de flexibele opstelling met leerlingentafels met de mediazuilen (plafondvoorziening).

Lees meer
Kabinetinrichting

Bergkasten, zuurkasten, veiligheidskasten, zuur-/logenkasten (voor de opslag van chemicaliën) en (eiland)tafels; S+B’s kabinetprogramma komt tegemoet aan vrijwel iedere inrichtingsvraag en is erop gericht om niet alleen het lesgeven zo eenvoudig en praktisch mogelijk te maken, maar ook de voorbereiding en afronding van de lessen.

Lees meer

Wist u dat we ook maatwerk maken? Bel gerust voor een afspraak!

Schoolontwerp

S+B ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert in eigen huis. Hierdoor kunnen wij naast onze standaard productlijn ook maatwerk leveren. Wij willen iets moois neerzetten en durven daarbij 'buiten de lijnen' te denken.

S+B Schoolmeubilair

Technisch advies en ontwerp

Het met succes opzetten en inrichten van een nieuwe, duurzame en inspirerende Bèta leer-en werkruimte is een pittige opgave. Dit komt mede door de verschillen tussen infrastructurele, (ver)bouw- en inrichtingswerkzaamheden. Zo is bijvoorbeeld de implementatie van E- en W-installaties duidelijk anders dan de meubelkeuze. De juiste aansluiting van en tussen beide is echter van groot belang voor het succes van het totale proces.

Design

Voorbereiding

Fabriek

Project management

Installatie

Service

Referentiekaart

S+B België

Sinds enkele jaren biedt S+B haar expertise in innovatieve laboratoria inrichtingen ook aan via ons Belgisch team.

S+B België adviseert u bij alle lab inrichtingsconcepten voor het onderwijs, ziekenhuizen, onderzoeksomgeving en laboratoria in alle bedrijfstakken. Wij bieden u flexibele en klant specifieke oplossingen voor een dynamische labomgeving met de focus op functioneel design.

Bel gerust met Ingrid Belmans op 0032 4 700 19 941 of stuur een mail aan i.belmans@splusb.be. We helpen u graag!