https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/6318b95ff0c04/scholen-kabinet_1_20220907_173143.jpgscholen-kabinet

Kabinet-inrichtingen

In het kabinet vinden de voorbereidingen plaats van het practicum. In het kabinet worden allerlei benodigdheden opgeslagen voor de practicumlessen. Dat stelt eisen aan de opbergcapaciteit en wetgeving, waar wij rekening mee houden bij het ontwerp. Het kabinet is een praktische ruimte, eenvoudig te reinigen en veilig uitgerust om practica tot in de puntjes voor te kunnen bereiden.

S+B Scholen: expert in BiNaSk-meubilair

School ontwerp

Een ruim 120-jarige geschiedenis bewijst dat wij een betrouwbare partij zijn voor onze klanten en dat we een prettig bedrijf zijn om voor te werken. Onze kundige medewerkers weten van aanpakken en hebben voor bijna elke uitdaging de juiste oplossing.

Na het adviestraject wordt uw opdracht met veel zorg en plezier uitgewerkt door onze projectafdeling. Onder leiding van een ervaren projectmanager zal het engineeringsteam zorgen voor zeer gedetailleerde tekeningen van elke zuurkast en labtafel in uw project. De projectmanager zal deze met u bespreken, zodat geen enkel onderdeel kan worden vergeten.

Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

Toon meer
Planning

Onze gedreven collega’s van de afdeling Planning en inkoop stemmen dagelijks alle resources af op de klantvraag. Zo zorgen we ervoor dat we doen wat we beloven.

Toon meer
Fabriek

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

Toon meer
Scholen Projectmanagement

We geloven in korte lijnen en directe communicatie. We houden alles daarom graag in één hand. Onze gespecialiseerde projectmanager zorgt ervoor dat uw project met kennis van zaken in goede banen geleid wordt.

Onze projectmanager heeft de leiding over onze projectteams. Zo blijft ook in complexe projecten alles onder controle.

Toon meer
Nazorg en onderhoud

Na oplevering instrueert de projectmanager de toekomstige gebruikers omtrent het juiste gebruik, veilig werken et cetera.

Een standaard onderdeel van de samenwerking met S+B is een controleronde om de circa 6 weken na de levering en een preventieve onderhoudsronde na 3 en 6 maanden na de levering.

Om zolang mogelijk op het duurzame karakter van ons meubilair te kunnen rekenen, adviseren wij een onderhoudscontract.

Het onderhoud wordt verzorgd door onze eigen servicemonteurs en ons eigen onderhoudsbedrijf LabAir BV. Wij beschikken over de modernste meettechnieken en procedures bij de uitvoering van onder andere zuurkastinspecties. Daarbij houden we ons aan alle geldende normen en standaarden. LabAir verzorgt zowel het onderhoud als de wettelijke voorgeschreven inspecties van zuurkasten, appendages en het meubilair. Zo kunt u niet alleen aan de slag in een efficiënte en mooie omgeving, maar vooral in een veilige.

Toon meer
Installatie

Om de kwaliteit van onze inrichting te kunnen waarborgen, doen onze eigen monteurs de installatie. Tijdens de installatie worden de meubels aan de hand van goedgekeurde tekeningen opgebouwd, zodat de inrichting precies wordt zoals afgesproken.

Toon meer

De veilige werking van een zuurkast is een samenspel van verschillende factoren die zorgt voor een veilige leer- en werkomgeving. In de S+B groep kunt u bij LabAir terecht voor de verplichte zuurkastinspectie.

Onze producten

Wij bieden een zeer brede range aan producten, waarmee wij kunnen voorzien in bijna elke inrichtingswens: van demonstratietafel tot verschillende vormen van practicumtafels en van zuurkasten tot brandwerende veiligheidskasten. Mochten onze standaardproducten niet passen bij uw inrichting, dan werken wij graag maatwerk voor u uit.

Wand- en eilandtafels: C-Jukkensysteem

Robuust, modulair en flexibel met verschuifbare onderkasten.

Toon meer
Wand- en eilandtafels: Plintsysteem

Ruime onderkasten, royale zit-nissen, gemakkelijk schoonmaken en een rustige uitstraling.

Toon meer
Kasten

Wij hebben een compleet programma van diverse kasten, onder andere de glazen vitrinekast, de Gratnell-ladekast, de instrumentenkast en de apothekerskast. De kasten zijn geschikt voor de opslag van onder andere glaswerk, apparatuur, instrumenten en overige materialen. Met de opzetkasten kan een hoogte van 2900mm bereikt worden en deze zijn middels een traprail eenvoudig te bereiken met een trap.

Toon meer
Veiligheidskast

Voor een verantwoorde opslag van gevaarlijke stoffen conform de Arboregels is onze veiligheidskast uitermate geschikt. De bovenaansluiting zorgt voor een verbinding met het afzuigsysteem. Er zijn verschillende interieurmogelijkheden, zodat de kast naar wens in te delen is. De veiligheidskast is volledig gecertificeerd.

Toon meer
Zuren- en logenkast

De zuren- en logenkast heeft gescheiden compartimenten, zodat de zuren en logen veilig in de kasten opgeborgen kunnen worden. De bovenaansluiting zorgt voor een verbinding met het afzuigsysteem. De compartimenten zijn los van elkaar afsluitbaar en voorzien van uitschuifbare legborden.

Toon meer
Zuurkasten

Onze Ecoline zuurkast voldoet aan de norm NEN-EN 14175 inclusief testrapporten. De zuurkast heeft aan één zijde horizontale schuiframen van 5mm dik gehard glas met een veiligheidsstop. Het Steinzeugwerkblad met opstaande rand is voorzien van een Steinzeugspoelbakje. De zuurkast is voorzien van een elektronische Schneider luchtstroombewaker die zowel akoestisch als visueel waarschuwt bij geen of onvoldoende afzuiging. De zuurkast heeft tevens een bypass-systeem, waardoor de meest optimale bescherming geboden wordt tegen het uittreden van zware dampen. De blad- en zijspoilers zorgen voor een constante luchtstroming in de raamopening, zodat ongewenste wervelingen worden onderdrukt.

Toon meer
https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/632830a122686/scholen-header_1_20220919_110433.jpgscholen-header_1_20220905_172406
https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/632830a20c95a/schermafbeelding2022-08-31om16.03.46_1_20220919_110434.jpgSchermafbeelding2022-08-31om16.03.46

Solid Surface voor scholen

We zijn een expert in Solid Surface-oplossingen voor scholen. Zo zijn onze producten Boemerang en Butterfly voorzien van Solid Surface werkbladen. De Curve table is geheel van Solid Surface gemaakt.

De voordelen van acryl Solid Surface op een rij:

  • Acryl Solid Surface is minder broos dan polyester Solid Surface.
  • Naden zijn bij acryl Solid Surface meer onzichtbaar dan bij polyester Solid Surface.
  • Naden zijn sterker bij acryl Solid Surface dan bij polyester Solid Surface.
  • Acryl Solid Surface heeft een matte, hoogwaardige uitstraling.
  • Acryl Solid Surface kan gethermoformeerd worden.
  • Acryl Solid Surface is minder gevoelig voor verkleuring door uv-stralen.

Trespa Toplab voor scholen

De Trespa Toplab-bladen zijn specifiek ontworpen voor onderwijstoepassingen in het BiNaSk-onderwijs.

Trespa Toplab is een HPL-compact materiaal dat gemaakt wordt van natuurlijke vezels en thermohardende harsen. De bladen zijn bestand tegen chemicaliën, kras- en slijtvast, ongevoelig voor vocht en makkelijke te reinigen.

Slagkracht S+B Group

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

5500 m2

Fabriek oppervlakte

70

Mensen

5

CNC machines