foto35-1

Schoolontwerp

S+B heeft zich kunnen ontwikkelen tot een van de innovatiefste ontwikkelaars van Nederlands practicummeubilair. Dankzij onze uitstekende contacten met directies, docenten, toa’s en natuurlijk leerlingen krijgen wij een stroom aan informatie, suggesties en ideeën uit de onderwijswereld. Dat resulteert in slimme productverbeteringen of een compleet nieuw meubelconcept.

Ontwerp, design, layout

Wij bieden bij het ontwerpen van de BiNaSk-ruimtes meerdere inrichtingsvoorstellen aan. Naast de standaard inrichtingen proberen wij ook 'out of the box' te denken. Een toekomstgerichte inrichting waarin zowel leerlingen, docenten als toa’s met plezier in werken. Door een goede samenwerking met de school en door met hen mee te denken, komen we tot verrassende oplossingen.

Met realistische 2D- en 3D-inrichtingstekeningen wordt een representatief beeld geschetst van het toekomstige leer- en werkinterieur, met daarin uiteraard een duidelijk overzicht van de overeengekomen interieuroplossingen. Dit is niet alleen een smakelijk voorproefje, maar zeker ook een referentie bij de voorbereiding en uitvoering van de diverse projectonderdelen.

foto3-1

Technisch advies en ontwerp

Verschillende disciplines

Het met succes opzetten en inrichten van een nieuwe, duurzame en inspirerende bèta leer- en werkruimte is een pittige opgave. Dit komt mede door de verschillen tussen infrastructurele, (ver)bouw- en inrichtingswerkzaamheden. Zo is de implementatie van E- en W-installaties duidelijk anders dan de meubelkeuze. De juiste aansluiting van en tussen beide is echter van groot belang voor het succes van het totale proces.

Meer controle en minder zorgen

Als ervaren ontwerper, fabrikant én installateur van toonaangevende BiNaSk-inrichtingen weet S+B wat nodig is om een inrichtingsproces van A tot Z te doen slagen. Wij begeleiden onze opdrachtgevers dan ook graag vanaf een zo vroeg mogelijk stadium bij de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden. Hierdoor kunnen de ideevorming, het inrichtingsontwerp, de offertevorming, de levering, de installatie en de nazorg bij ver- of nieuwbouw naadloos op elkaar aansluiten.

foto5

Slagkracht S+B Group

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

5500 m2

Fabriek oppervlakte

70

Mensen

5

CNC machines