https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/6318a215c3e4e/sf-referentie-valk-schiedam_1_20220907_155221.jpgsf-referentie-valk-schiedam_1_20220907_155041

Solid Surface Hospitality

Beleving is alles. We vertalen uw idee naar een haalbaar Solid Surface-ontwerp. Omdat we werken vanuit onze eigen fabriek, maken we ook waar wat we bedenken.

Wastafels, een vrijstaande douche of een spectaculair entreegebied. We helpen u graag om uw merkbeleving te versterken. 

We ondersteunen u bij alle facetten van het bouwproces. De beste resultaten komen tot stand als we in de ontwerpfase kennis maken.  

Design

Voorbereiding

Fabriek

Project management

Installatie

Service

Slagkracht S+B Groep

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B Groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

5500 m2

Fabriek oppervlakte

70

Mensen

5

CNC machines

Wat u van ons kan verwachten

Kwaliteit

Efficiency

Service

Solid Factory: expert in Solid Surface

Solid Factory is topverwerker in de Benelux. Solid Factory werkt vanuit de kracht van zijn ideeën om Solid Surface naar een hoger plan te tillen. Dat betekent staan voor wat we beloven. We geven daarom 3 jaar garantie op alle door ons gemaakte producten.

Solid Surface productie

We hebben de expertise om samen met onze opdrachtgevers de totale kosten te optimaliseren. Op die manier komen we tot de best mogelijke productiemethode.

We werken continu samen om processen te verbeteren. Daardoor leveren we betrouwbaar de afgesproken kwaliteit. Het gehele productieproces wint aan voorspelbaarheid.

Onze fabriek heeft de slagkracht om waar te maken wat we beloven.

Lees meer
Solid Surface Design

Ons team van creatieve denkers staat voor u klaar. We zijn als geen ander in staat om op basis van onze vakkennis tot een onderscheidend en efficiënt ontwerp te komen.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/63369353b2963/sf-michiel-van-malenstein_1_20220930_085723.jpgU0YtbWljaGllbC12YW4tbWFsZW5zdGVpbg==
Michiel van Malenstein

Ontwerper

Michiel is zijn carrière gestart als ontwerper van badkamers en keukens. Nu ontwerpt hij al meer dan 20 jaar interieurs en producten. Met de producten Ecke Flow, Bow, White Circle en L!ght scoorde hij op diverse beurzen.​

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/6315feedc9898/sf-edward-de-vette_1_20220905_155141.jpgU0YtZWR3YXJkLWRlLXZldHRl
Edward de Vette

Ontwerper

Edward is al jaren verantwoordelijk voor de voor de vernieuwende ontwerpen voor scholen en laboratoria die S+B maakt. Samen met het S+B team tekende hij voor een scala aan producten. Samen met architecten en opdrachtgevers is hij als geen ander in staat uw wensen om te zetten in een aansprekend en uitvoerbaar ontwerp.

Toon meer
Solid Surface Projectmanagement

We geloven in korte lijnen en directe communicatie. We houden alles daarom graag in één hand. Onze gespecialiseerde projectmanager zorgt ervoor dat uw project met kennis van zaken in goede banen geleid wordt.

Onze projectmanager heeft de leiding over onze projectteams. Zo blijft ook in complexe projecten alles onder controle.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/6319d48922ccd/sf-persoon-arianne_1_20220908_133953.jpgU0YtcGVyc29vbi1hcmlhbm5l
Arianne Janse

Projectmanager, werkvoorbereider en engineering

Arianne is de spin in het web. Zij zorgt er met haar team voor dat volgens afspraak geleverd wordt.

Toon meer
Planning

Onze gedreven collega’s van de afdeling Planning en inkoop stemmen dagelijks alle resources af op de klantvraag. Zo zorgen we ervoor dat we doen wat we beloven.

Toon meer

Merken

Krion

KRION® maakt Solid Surface van de nieuwe generatie en is ontwikkeld door SYSTEMPOOL, onderdeel van de Porcelanosa Groep.

Het materiaal is biologisch, omdat het 100% gerecycled kan worden. Alle producten van KRION-materiaal kunnen opnieuw verwerkt en hergebruikt worden in de productiecyclus.

Solid Factory is Quality Fabricator GOLD Associate. Leden van het Porcelanosa KRION ® Quality Associate-netwerk zijn gewend om complexe projecten aan te pakken en worden gesteund door de kennis van KRION®. Werk dat is uitgevoerd door een Quality Associate heeft de officiële tienjarige gelimiteerde garantie van Porcelanosa KRION®, zoals door KRION ® is vastgelegd. De ‘beperkte installatiegarantie van 10 jaar’, die een verhoogde garantie biedt, kan alleen worden verkregen wanneer de verwerking en installatie zijn uitgevoerd door een KRION® Quality Associate. Het programma ziet erop toe dat het hoogste niveau van kwaliteit en klanttevredenheid wordt bereikt.

De toekenning van het niveau GOLD betekent dat we in staat zijn de juiste oplossingen te vinden voor ieder project.

Quality Associate number: NL-0020019006

Toon meer