https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/6311ed73ab979/solid-factory-oplossing-operatiekamers_1_20220902_134803.jpgsolid-factory-oplossing-operatiekamers_1_20220902_115450

Solid Surface operatiekamers

Samen maken we vandaag operatiekamers en wandsystemen van de toekomst. Onze systemen zijn state of the art, hygiënisch, naadloos en herstelbaar.

Design

Voorbereiding

Fabriek

Project management

Installatie

Service

Solid Surface-oplossingen

Solid Factory is topverwerker in de Benelux. Solid Factory werkt vanuit de kracht van zijn ideeën om Solid Surface naar een hoger plan te tillen. Dat betekent staan voor wat we beloven. We geven daarom 3 jaar garantie op alle door ons gemaakte producten.

Solid Surface productie

We hebben de expertise om samen met onze opdrachtgevers de totale kosten te optimaliseren. Op die manier komen we tot de best mogelijke productiemethode.

We werken continu samen om processen te verbeteren. Daardoor leveren we betrouwbaar de afgesproken kwaliteit. Het gehele productieproces wint aan voorspelbaarheid.

Onze fabriek heeft de slagkracht om waar te maken wat we beloven.

Lees meer
Solid Surface Design

Ons team van creatieve denkers staat voor u klaar. We zijn als geen ander in staat om op basis van onze vakkennis tot een onderscheidend en efficiënt ontwerp te komen.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/63369353b2963/sf-michiel-van-malenstein_1_20220930_085723.jpgU0YtbWljaGllbC12YW4tbWFsZW5zdGVpbg==
Michiel van Malenstein

Ontwerper

Michiel is zijn carrière gestart als ontwerper van badkamers en keukens. Nu ontwerpt hij al meer dan 20 jaar interieurs en producten. Met de producten Ecke Flow, Bow, White Circle en L!ght scoorde hij op diverse beurzen.​

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/6315feedc9898/sf-edward-de-vette_1_20220905_155141.jpgU0YtZWR3YXJkLWRlLXZldHRl
Edward de Vette

Ontwerper

Edward is al jaren verantwoordelijk voor de voor de vernieuwende ontwerpen voor scholen en laboratoria die S+B maakt. Samen met het S+B team tekende hij voor een scala aan producten. Samen met architecten en opdrachtgevers is hij als geen ander in staat uw wensen om te zetten in een aansprekend en uitvoerbaar ontwerp.

Toon meer
Solid Surface Projectmanagement

We geloven in korte lijnen en directe communicatie. We houden alles daarom graag in één hand. Onze gespecialiseerde projectmanager zorgt ervoor dat uw project met kennis van zaken in goede banen geleid wordt.

Onze projectmanager heeft de leiding over onze projectteams. Zo blijft ook in complexe projecten alles onder controle.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/6319d48922ccd/sf-persoon-arianne_1_20220908_133953.jpgU0YtcGVyc29vbi1hcmlhbm5l
Arianne Janse

Projectmanager, werkvoorbereider en engineering

Arianne is de spin in het web. Zij zorgt er met haar team voor dat volgens afspraak geleverd wordt.

Toon meer
Engineering

Ons team van gespecialiseerde engineers verwerkt alle informatie, zodat onze fabriek en onze installatieploeg alles efficiënt kan verwerken.

Toon meer
Fabriek

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

Toon meer
Installatie

Om de kwaliteit van onze inrichting te kunnen waarborgen, doen onze eigen monteurs de installatie. Tijdens de installatie worden de meubels aan de hand van goedgekeurde tekeningen opgebouwd, zodat de inrichting precies wordt zoals afgesproken.

Toon meer

In samenwerking met de Clean Room Combination Group

Solid Factory en de Clean Room Combination Group hebben de krachten gebundeld. De expertise van Solid Factory op het gebied van Solid Surface en de jarenlange ervaring van de Clean Room Combination Group op het vlak van het bouwen van operatiekamers komen bijeen in ons gezamenlijke wandsysteem.

https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/63188701e026e/cleanroomcg-logo_1_20220907_135649.svgcleanroomcg-logo

Acrylgebonden Solid Surface

Het verschil tussen acryl Solid Surface en Solid Surface van polyester is dat acryl superieur is aan polyester. Acryl Solid Surface heeft de voorkeur als water en voedsel met het oppervlak in aanraking zullen komen. Dan is de vraag naar hygiëne werkelijk hoog. Polyester Solid Surface is niet meer dan een replica van acryl Solid Surface. Niet voor niets is 80% van de Solid Surface die wereldwijd wordt verwerkt acryl Solid Surface.

De voordelen van acryl Solid Surface op een rij:

  • Acryl Solid Surface is minder broos dan polyester Solid Surface.
  • Naden zijn bij acryl Solid Surface meer onzichtbaar dan bij polyester Solid Surface.
  • Naden zijn sterker bij acryl Solid Surface dan bij polyester Solid Surface.
  • Acryl Solid Surface heeft een matte, hoogwaardige uitstraling.
  • Acryl Solid Surface kan gethermoformeerd worden.
  • Acryl Solid Surface is minder gevoelig voor verkleuring door uv-stralen.

Merken

Krion

KRION® maakt Solid Surface van de nieuwe generatie en is ontwikkeld door SYSTEMPOOL, onderdeel van de Porcelanosa Groep.

Het materiaal is biologisch, omdat het 100% gerecycled kan worden. Alle producten van KRION-materiaal kunnen opnieuw verwerkt en hergebruikt worden in de productiecyclus.

Solid Factory is Quality Fabricator GOLD Associate. Leden van het Porcelanosa KRION ® Quality Associate-netwerk zijn gewend om complexe projecten aan te pakken en worden gesteund door de kennis van KRION®. Werk dat is uitgevoerd door een Quality Associate heeft de officiële tienjarige gelimiteerde garantie van Porcelanosa KRION®, zoals door KRION ® is vastgelegd. De ‘beperkte installatiegarantie van 10 jaar’, die een verhoogde garantie biedt, kan alleen worden verkregen wanneer de verwerking en installatie zijn uitgevoerd door een KRION® Quality Associate. Het programma ziet erop toe dat het hoogste niveau van kwaliteit en klanttevredenheid wordt bereikt.

De toekenning van het niveau GOLD betekent dat we in staat zijn de juiste oplossingen te vinden voor ieder project.

Quality Associate number: NL-0020019006

Toon meer

Slagkracht S+B Groep

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B Groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

5500 m2

Fabriek oppervlakte

70

Mensen

5

CNC machines