https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/6311f70834b7b/solid-factory-productie_1_20220902_142856.jpgsolid-factory-productie_1_20220902_120203

Solid Surface productie

We hebben de expertise om samen met onze opdrachtgevers de totale kosten te optimaliseren. Op die manier komen we tot de best mogelijke productiemethode.

We werken continu samen om processen te verbeteren. Daardoor leveren we betrouwbaar de afgesproken kwaliteit. Het gehele productieproces wint aan voorspelbaarheid.

Onze fabriek heeft de slagkracht om waar te maken wat we beloven.

Co-design

Project management

Kwaliteit

Op tijd

Service

Slagkracht S+B Groep

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B Groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

5500 m2

Fabriek oppervlakte

70

Mensen

5

CNC machines

Wat je van ons kan verwachten

Kwaliteit

Efficiency

Service

Solid Factory: expert in Solid Surface

Dat betekent staan voor wat we beloven. We geven daarom 3 jaar garantie op alle door ons gemaakte producten.

Solid Surface Design

Ons team van creatieve denkers staat voor u klaar. We zijn als geen ander in staat om op basis van onze vakkennis tot een onderscheidend en efficiënt ontwerp te komen.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/63369353b2963/sf-michiel-van-malenstein_1_20220930_085723.jpgU0YtbWljaGllbC12YW4tbWFsZW5zdGVpbg==
Michiel van Malenstein

Ontwerper

Michiel is zijn carrière gestart als ontwerper van badkamers en keukens. Nu ontwerpt hij al meer dan 20 jaar interieurs en producten. Met de producten Ecke Flow, Bow, White Circle en L!ght scoorde hij op diverse beurzen.​

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/c3BsdXNiLW5s/6315feedc9898/sf-edward-de-vette_1_20220905_155141.jpgU0YtZWR3YXJkLWRlLXZldHRl
Edward de Vette

Ontwerper

Edward is al jaren verantwoordelijk voor de voor de vernieuwende ontwerpen voor scholen en laboratoria die S+B maakt. Samen met het S+B team tekende hij voor een scala aan producten. Samen met architecten en opdrachtgevers is hij als geen ander in staat uw wensen om te zetten in een aansprekend en uitvoerbaar ontwerp.

Toon meer
Planning

Onze gedreven collega’s van de afdeling Planning en inkoop stemmen dagelijks alle resources af op de klantvraag. Zo zorgen we ervoor dat we doen wat we beloven.

Toon meer
Engineering

Ons team van gespecialiseerde engineers verwerkt alle informatie, zodat onze fabriek en onze installatieploeg alles efficiënt kan verwerken.

Toon meer
Fabriek

Onze fabriek is het motorblok van onze organisatie. Dankzij onze eigen fabriek van de S+B groep kunnen we waarmaken wat we beloven. Met een vernieuwd machinepark en de moderne nesting-technologie maken onze meubelmakers, elektriciens, loodgieters en andere vakmensen met liefde uw nieuwe meubilair.

Toon meer

Acrylgebonden Solid Surface

Het verschil tussen acryl Solid Surface en Solid Surface van polyester is dat acryl superieur is aan polyester. Acryl Solid Surface heeft de voorkeur als water en voedsel met het oppervlak in aanraking zullen komen. Dan is de vraag naar hygiëne werkelijk hoog. Polyester Solid Surface is niet meer dan een replica van acryl Solid Surface. Niet voor niets is 80% van de Solid Surface die wereldwijd wordt verwerkt acryl Solid Surface.

De voordelen van acryl Solid Surface op een rij:

  • Acryl Solid Surface is minder broos dan polyester Solid Surface.
  • Naden zijn bij acryl Solid Surface meer onzichtbaar dan bij polyester Solid Surface.
  • Naden zijn sterker bij acryl Solid Surface dan bij polyester Solid Surface.
  • Acryl Solid Surface heeft een matte, hoogwaardige uitstraling.
  • Acryl Solid Surface kan gethermoformeerd worden.
  • Acryl Solid Surface is minder gevoelig voor verkleuring door Uv-stralen.

Merken

Krion

KRION® maakt Solid Surface van de nieuwe generatie en is ontwikkeld door SYSTEMPOOL, onderdeel van de Porcelanosa Groep.

Het materiaal is biologisch, omdat het 100% gerecycled kan worden. Alle producten van KRION-materiaal kunnen opnieuw verwerkt en hergebruikt worden in de productiecyclus.

Solid Factory is Quality Fabricator GOLD Associate. Leden van het Porcelanosa KRION ® Quality Associate-netwerk zijn gewend om complexe projecten aan te pakken en worden gesteund door de kennis van KRION®. Werk dat is uitgevoerd door een Quality Associate heeft de officiële tienjarige gelimiteerde garantie van Porcelanosa KRION®, zoals door KRION ® is vastgelegd. De ‘beperkte installatiegarantie van 10 jaar’, die een verhoogde garantie biedt, kan alleen worden verkregen wanneer de verwerking en installatie zijn uitgevoerd door een KRION® Quality Associate. Het programma ziet erop toe dat het hoogste niveau van kwaliteit en klanttevredenheid wordt bereikt.

De toekenning van het niveau GOLD betekent dat we in staat zijn de juiste oplossingen te vinden voor ieder project.

Quality Associate number: NL-0020019006

Toon meer
Corian

Corian® kan alles zijn wat u zich heeft voorgesteld. Golvende, nagenoeg onzichtbare, naadloze materialen met organische vormen en gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid; –als u het kunt bedenken, kunt u het ook maken met Corian®. Omdat we bij Solid Factory in kwaliteit geloven, zijn we onderdeel van het Corian® Quality Network. Solid Factory is een Quality Network Industrial Partner.

Leden van het DuPont™ Corian® Quality Network hebben de meest recente trainingen gevolgd en beschikken over actuele kennis betreffende uitvoering en installatie. Ze zijn gewend om complexe taken aan te pakken en ze worden gesteund door de kennis van DuPont. Daarbij zijn de creaties en installaties verbonden aan een officiële 10-jarige garantie van DuPont. De ‘beperkte installatiegarantie van 10 jaar’, die een verhoogde garantie biedt, kan enkel verkregen worden wanneer de verwerking en de installatie zijn uitgevoerd door een DuPont™ Corian® Quality Network Industrial Partner en mits aan bepaalde
voorwaarden is voldaan.

Quality Network number:
QN-2014-NL.

Toon meer
HIMACS

HIMACS profiteert van de hoogtechnologische infrastructuur en de ontwikkelingservaring van LX Hausys, dat regelmatig verbluffende innovaties tot leven brengt. LX Hausys garandeert superieure kwaliteit voor alle grondstoffen. Het acryl in het materiaal wordt geproduceerd door onze eigen fabrieken, waardoor uitmuntendheid vanaf de bron wordt verzekerd.

De meest bekwame fabricagebedrijven van HIMACS zijn gemakkelijk te herkennen, omdat zij gecertificeerd lid zijn van de HIMACS Quality Club.

Omdat we bij Solid Factory in kwaliteit geloven, zijn we onderdeel van de HI-MACS® Quality Club.

Als lid van de Quality Club vallen de door Solid Factory geproduceerde zaken onder de 10 plus 5 jaar beperkte garantie van LG Hausys. (De garantieperiode van 10 jaar wordt met 5 jaar verlengd wanneer de installatie wordt geregistreerd op www.himacs.eu.)

Authorised fabricator: NL-3064-01

Authorised installer: NL-3064-01

Toon meer