https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/635b6b073c518/fototekeningen_1_20221028_073919.jpgfototekeningen

Engineer

Ben jij een techneut die een ontwerp volledig uit kan werken voor productie? Vanwege een sterke groei in werkzaamheden heeft onze engineeringsafdeling behoefte aan nieuwe collega's.

https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/63ee2ede051f2/istock-695448564.jpgiStock-695448564

Over de baan

In samenspraak met de projectmanager zorg jij dat het interieur technisch wordt uitgewerkt naar wens van de klant. Je werkt het interieur zodanig uit dat het gereed is voor productie en voorziet productie, inkoop, expeditie en installatie tijdig over de juiste informatie, zodat zij hun bijdrage aan het project kunnen leveren. Daarnaast teken je plattegronden en verwerk je de informatie in ERP.

Waar én met wie doe je dit?

Je bent werkzaam bij een informeel Rotterdams bedrijf wat zich inmiddels al ruim honderd jaar bezighoudt met het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het voortgezet onderwijs. De laatste jaren onderscheiden wij ons steeds meer door op maat gemaakte vernieuwende design inrichtingsconcepten. Denk aan balies op luchthavens, badkamers in hotels, etc. Wij adviseren, ontwerpen en produceren in eigen huis en verzorgen ook de installatie van het meubilair en de zuurkasten. 

Je komt te werken binnen een hecht team waar alle ruimte is voor doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Wat breng je mee? Voor deze functie is het belangrijk dat je:

  • Een MBO4/HBO diploma in technische richting hebt, denk aan Werktuigbouwkunde, Industrieel Product Ontwerpen, Autotechniek of een opleiding aan het HMC
  • Bij voorkeur ervaring hebt in de interieur/meubel branche
  • Ervaring hebt met AutoCAD/Inventor
  • in oplossingen denkt en in staat bent dit goed te communiceren

Het aanbod

Talent en hard werken moet worden beloond. Om die reden krijg je als Engineer uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • een salaris van € 2.500 tot € 4.000 per maand afhankelijk van je ervaring en leeftijd
  • vakantietoeslag van 8% van je bruto salaris
  • 25 vakantiedagen plus 6 ATV dagen
  • Een vaste reiskostenvergoeding
  • bij goed functioneren een vast dienstverband

Enthousiast over deze rol als Engineer? Of wil je meer weten over deze functie? Neem dan snel contact met ons op! Stuur je reactie  naar personeel@splusb.nl. Of neem telefonisch contact op met Ingrid van Ardenne 0031 6 155 36 861.

Ruim 120 jaar meesters in praktisch en duurzaam designmeubilair

Bij de S+B groep weten we waar we mee bezig zijn. We hebben de kennis, de ervaring en het trackrecord om dat te bewijzen.

We zijn daar trots op en werken er iedere dag aan om nog een stapje beter te worden. Dat doen we door steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo verdiepen we onze kennis, doen we meer ervaring op en komen we tot resultaten.

Kom je kennismaken?