gmlmaatwerkzuurkasten3_1_20221003_200918

Inspectiemonteur Labair

LabAir maakt deel uit van de S+B groep, een dynamisch Rotterdams bedrijf dat al ruim 100 jaar werkzaam is in de meubelbranche en zich sinds de jaren 70 heeft toegelegd op het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het onderwijs.

LabAir heeft zich heeft gespecialiseerd in het inspecteren en onderhouden van zuurkasten en ander laboratoriummeubilair. Met onze klanten hebben wij onderhoudscontracten afgesloten voor het inspecteren van zuurkasten conform Europese normeringen.

L6.2zuurkastenFrieslandCampinaWageningenzuurkastlabairsticker

Inspectie Monteur Labair

Veiligheid in laboratoria is een zaak van specialisten. Daarom kennen de inspecteurs van LabAir de dagelijkse praktijk en alle probleemgebieden. Omdat de eisen die gesteld worden aan de veiligheid van laboratoria steeds hoger worden, focust LabAir exclusief op de veiligheid in laboratoria.

Over de baan

Als inspectiemedewerker is je werkomgeving iedere dag weer anders, de ene dag ben je zuurkasten aan het inspecteren bij een groot laboratorium, de andere dag ga je verschillende scholen langs om inspecties en eventuele reparaties uit te voeren. Je collega’s van de binnendienst regelen de afspraken en stemmen met je af wat te doen bij calamiteiten welke soms direct moeten worden opgelost.

Waar én met wie doe je dit?

Labair maakt deel uit van de S+B Groep en heeft zich heeft toegelegd op het inspecteren en onderhouden van zuurkasten en ander laboratoriummeubilair. Met onze klanten hebben wij onderhoudscontracten afgesloten voor het inspecteren van zuurkasten conform Europese normeringen.

S+B Groep is een informeel Rotterdams bedrijf wat zich inmiddels al ruim honderd jaar bezighoudt met het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het voortgezet onderwijs. De laatste jaren onderscheiden wij ons steeds meer door op maat gemaakte vernieuwende design inrichtingsconcepten. Denk aan balies op luchthavens, badkamers in hotels, etc. Wij adviseren, ontwerpen en produceren in eigen huis en verzorgen ook de installatie van het meubilair en de zuurkasten.

Je komt te werken binnen een hecht ‘niet lullen maar poetsen’ team, waarin ze niet vies zijn van een grap en een grol, zolang er ook maar hard gewerkt wordt.

Wat breng je mee? Voor deze functie is het belangrijk dat je:

• zelfstandig kunt werken

• in het bezit bent van je Rijbewijs

• Algemene kennis hebt van elektra is een pre

• een MBO diploma hebt

• in oplossingen denkt en in staat bent dit goed te communiceren

Het aanbod

Talent en hard werken moet worden beloond. Om die reden krijg je als Inspectie medewerker uitstekende arbeidsvoorwaarden:

• een salaris van € 2.200 tot € 3.300 per maand afhankelijk van je ervaring en leeftijd

• vakantietoeslag van 8% van je bruto salaris

• 24 vakantiedagen plus 12 ATV dagen

• een bedrijfsauto (Caddy) gevuld met al het gereedschap dat je nodig hebt

• bij goed functioneren een vast dienstverband

Enthousiast over deze rol als Inspectie medewerker? Wacht dan niet langer! Stuur je reactie naar personeel@splusb.nl. Of neem telefonisch contact op met Ingrid van Ardenne 0031 6 155 36 861.


Ruim 120 jaar meesters in praktisch en duurzaam designmeubilair

Bij de S+B groep weten we waar we mee bezig zijn. We hebben de kennis, de ervaring en het trackrecord om dat te bewijzen.

We zijn daar trots op en werken er iedere dag aan om nog een stapje beter te worden. Dat doen we door steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo verdiepen we onze kennis, doen we meer ervaring op en komen we tot resultaten.

Kom je kennismaken?