sf-installatie_1_20220907_141010
sf-denb-ref-c-2_1_20220921_092543

Installatiemonteur buitendienst

Alle elektrovoorzieningen, leidingwerk en interieurmaterialen van topkwaliteit liggen voor je klaar. Daar ga jij laboratoriumtafels van maken! Samen met je collega's is het als Buitendienst Monteur belangrijk dat je alle onderdelen op de juiste manier monteert. Dit doe je op verschillende locaties door heel Nederland en zo nu en dan zelfs in het buitenland.

Over de baan

Goedemorgen!’ Met een vriendelijke groet stap je binnen bij een laboratorium of schoolgebouw ergens in Nederland. Als Installatiemonteur Buitendienst ben je vanmorgen op tijd van huis vertrokken. En klokslag half 8 stap je bij de klant naar binnen. Soms samen met je collega’s en soms alleen. De grote onderdelen zijn al op locatie, het kleine materiaal heb je in je werkbus meegenomen. In overleg met de klant, met de tekeningen in je hand, kijk je wat er die dag moet gebeuren. Natuurlijk kan het voorkomen dat niet alles loopt volgens plan of tekening, maar jij bent in staat om hier een mouw aan te passen.

Als Installatiemonteur Buitendienst ben je dagelijks bezig met:

• Laboratoriumtafels en zuurkasten monteren op locatie

• Het leidingwerk en de elektrovoorzieningen aansluiten

• Het project netjes afleveren zoals afgesproken met de klant

Waar én met wie doe je dit?

Je bent werkzaam bij een informeel Rotterdams bedrijf wat zich inmiddels al ruim honderd jaar bezighoudt met het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het voortgezet onderwijs. De laatste jaren onderscheiden wij ons steeds meer door op maat gemaakte vernieuwende design inrichtingsconcepten. Denk aan balies op luchthavens, badkamers in hotels, etc. Wij adviseren, ontwerpen en produceren in eigen huis en verzorgen ook de installatie van het meubilair en de zuurkasten.

Je komt te werken binnen een hecht ‘niet lullen maar poetsen’ team, waarin ze niet vies zijn van een grap en een grol, zolang er ook maar hard gewerkt wordt.

Wat breng je mee? Voor deze functie is het belangrijk dat je:

• zelfstandig kunt werken

• een achtergrond hebt in het plaatsen van meubilair

• een MBO-diploma in een technische richting hebt

• in oplossingen denkt en in staat bent dit goed te communiceren

• gevoel voor interieur hebt

• in het bezit bent van je Rijbewijs en een geldig VCA


Het aanbod

Talent en hard werken moet worden beloond. Om die reden krijg je als Installatiemonteur Buitendienst uitstekende arbeidsvoorwaarden:

• een salaris van € 2.200 tot € 3.300 per maand afhankelijk van je ervaring en leeftijd

• vakantietoeslag van 8% van je bruto salaris

• 24 vakantiedagen plus 12 ATV dagen

• een bedrijfsbus gevuld met al het gereedschap dat je nodig hebt

• bij goed functioneren een vast dienstverband


INTERESSE?

Wacht dan niet langer! Stuur je reactie naar personeel@splusb.nl. Of neem telefonisch contact op met Ingrid van Ardenne 0031 6 155 36 861. Als dat gemakkelijker is kun je ook een app-bericht sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Ruim 120 jaar meesters in praktisch en duurzaam designmeubilair

Bij de S+B groep weten we waar we mee bezig zijn. We hebben de kennis, de ervaring en het trackrecord om dat te bewijzen.

We zijn daar trots op en werken er iedere dag aan om nog een stapje beter te worden. Dat doen we door steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo verdiepen we onze kennis, doen we meer ervaring op en komen we tot resultaten.

Kom je kennismaken?