https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/63ee0848508ea/image00004.jpegimage00004

Meubelmaker Solid Surface

Maak jij binnenkort de mooiste Solid Surface producten? Lees dan snel verder!

https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/63dd333a98815/1solid.jpg1Solid

Meubelmaker Solid Surface

Over de baan

Heb jij als Meubelmaker altijd al Solid Surface producten willen maken en afwerken in de werkplaats? Wij maken en assembleren high end producten voor scholen en laboratoria, maar onze producten zijn ook terug te vinden op vliegvelden, hotels, restaurants en bij particulieren thuis. De onderdelen komen vanuit de machinale jouw kant op.

Jij als Meubelmaker Solid Surface pakt de tekeningen erbij en zorgt er in de werkplaats voor dat de onderdelen op de juiste manier in elkaar worden gezet en afgewerkt. Als specialist werken we alleen met de beste merken. Om daarvan hoogwaardige producten te maken is het belangrijk volgens vaste methodes precies te werken. Als Meubelmaker Solid Surface heb je daarbij een rol die belangrijk is voor de kwaliteit die we leveren. Daarbij is het van belang dat je zelfstandig en oplossingsgericht bent. Maar ook dat je goed samenwerkt. Als meubelmaker/interieurbouwer Solid Surface zijn dit je taken:

 • Lezen van tekeningen
 • Thermisch vormen van onderdelen
 • Het samenlijmen van de onderdelen
 • Het afwerken van de onderdelen
 • Controleren van het product

Waar én met wie je dit doet?

Je komt te werken bij een high end meubelmakerij. Wij zijn een informeel Rotterdams bedrijf en houden ons inmiddels al ruim honderd jaar bezig met het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het voortgezet onderwijs. We maken al ruim 30 jaar Solid surface producten in die omgevingen. Nu al weer bijna 10 jaar bestaat Solid Factory. Dat is het bedrijfsonderdeel dat zich specialiseert in Solid Surface. Bij Solid Factory maken we luchthaveninrichtingen; operatiekamers; hotelconcepten en nog veel meer: Solid Factory | Expert in Solid Surface (splusb.nl) 

Je komt te werken binnen een leuk jong team van meubelmakers die zich hebben gespecialiseerd in Solid Surface meubilair.

Wat breng je mee? Voor deze functie is het belangrijk dat je:

 • Een afgeronde MBO-3/4 opleiding richting Meubelmaker hebt (of vergelijkbaar niveau door ervaring)
 • Ervaring hebt met solid surface (Corian, Hi Macs, Krion) is een pré
 • Zelfstandig en secuur kunt werken

Wij bieden jou:

 • Een salaris tussen de € 2.200 en € 2.500 bruto per maand
 • Een vaste reiskostenvergoeding (gebaseerd op € 0,21 per km)
 • 24 vakantiedagen en 12 ADV dagen
 • Bij goed functioneren een vast dienstverband

Enthousiast over deze rol als Meubelmaker Solid Surface? Wacht dan niet langer! Stuur je reactie naar personeel@splusb.nl. Of neem telefonisch contact op met Ingrid van Ardenne 0031 6 155 36 861.


Ruim 120 jaar meesters in praktisch en duurzaam designmeubilair

Bij de S+B groep weten we waar we mee bezig zijn. We hebben de kennis, de ervaring en het trackrecord om dat te bewijzen.

We zijn daar trots op en werken er iedere dag aan om nog een stapje beter te worden. Dat doen we door steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo verdiepen we onze kennis, doen we meer ervaring op en komen we tot resultaten.

Kom je kennismaken?