https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/640b511615605/istock-1413204144planner.jpgiStock-1413204144planner

Productie Planner

Word jij enthousiast van een uitdagende functie waarin je te maken krijgt met het plannen van complexe productieprocessen binnen een informele organisatie? Lees dan snel verder want dan is de functie van Productie Planner binnen S+B Rotterdam perfect voor jou!

Over de baan

Als Productie Planner ben je dagelijks bezig met het opstellen en beheren van de optimale productieplanning. Hierbij houd je rekening met de gewenste leverdatum van de klant, de beschikbare capaciteit in de vorm van medewerkers, machines en materialen, maar ook efficiëntie en kosten. Bij nieuwe orders geef je levertijden af en lever je input tijdens de kick-off. Je grijpt in als de planning niet gehaald dreigt te worden en zoekt naar oplossingen om de realisatie van de levertijd te bewaken. Dit doe je, onder andere, door overleg met de productieafdeling en andere interne stakeholders. Bij het maken en bewaken van de planning is goede communicatie met de interne stakeholders een essentieel onderdeel van jouw rol: Het afstemmen met inkoop over de bestellingen en leveringen van de benodigde materialen; Uitvragen van kansen en bedreigingen bij projectmanagement; Het uitlijnen van de tekenkamer en de installatie met de planning van de productie. Vanuit jouw rol bewaak je de orders administratief in het systeem. Tevens verzamel en analyseer je gegevens over de efficiency van de producerende afdelingen en doe je voorstellen voor verbetering.

Waar én met wie je dit doet?

Je komt te werken bij een high end meubelmakerij in ontwikkeling. Wij zijn een informeel Rotterdams bedrijf en houden ons inmiddels al ruim honderd jaar bezig met het inrichten van industriële laboratoria en practicumlokalen voor het voortgezet onderwijs. De laatste jaren onderscheiden wij ons steeds meer door op maat gemaakte vernieuwende design inrichtingsconcepten. Denk aan balies op luchthavens, badkamers in hotels, etc. Wij adviseren, ontwerpen en produceren in eigen huis en verzorgen ook de installatie van het meubilair en de zuurkasten.

Wat breng je mee? Voor deze functie is het belangrijk dat je:

 • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding richting Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management of andere relevante richting hebt;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring hebt als Productie Planner of soortgelijke relevante functie;
 • Je analytisch sterk en gericht bent op data en feiten, je makkelijk communiceert met verschillende niveaus en kalm blijft onder druk;
 • Je bent nieuwsgierig, geïnteresseerd en voelt je eigenaar van jouw plan;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels is je ook niet vreemd.

Voorop staat dat je uitgebreide kennis hebt van het opstellen van productieplanningen en ERP systemen. Daarnaast heeft Excel geen geheimen voor je. Het is belangrijk dat je Nederlands spreekt en schrijft en basis Engels spreekt. Bij voorkeur heb je ervaring met:

 • Lezen van tekeningen en schema's;
 • Planningstechnieken en– methoden;
 • Het maken van nauwkeurige resultaatvoorspellingen;
 • Bepalen van capaciteiten en (on)mogelijkheden van productiemachines;
 • Productie- en assemblagemethoden en normtijden;
 • Prettig communiceren in een uitdagend speelveld.

Wij bieden jou:

 • Een salaris tussen de € 2.800,-  en € 3.500,-  bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Een vaste reiskostenvergoeding (gebaseerd op € 0,21 per km)
 • 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen
 • Bij goed functioneren een vast dienstverband

Enthousiast over deze rol als Productie Planner? Wacht dan niet langer! Stuur je reactie  naar personeel@splusb.nl  of neem telefonisch contact op met Ingrid van Ardenne 0031 6 155 36 861.

https://d3v3mlq4pl7g24.cloudfront.net/c3BsdXNiLW5s/640b55eb0dfaf/istock-1151863616.jpgiStock-1151863616

Ruim 120 jaar meesters in praktisch en duurzaam designmeubilair

Bij de S+B groep weten we waar we mee bezig zijn. We hebben de kennis, de ervaring en het trackrecord om dat te bewijzen.

We zijn daar trots op en werken er iedere dag aan om nog een stapje beter te worden. Dat doen we door steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo verdiepen we onze kennis, doen we meer ervaring op en komen we tot resultaten.

Kom je kennismaken?